OVER ONS

Benieuwd wat wij precies doen en hoe wij dit doen? en wat wij voor u kunnen betekenen?

Een onafhankelijke projectontwikkelaar, gericht op onroerend goed

In zowel stedelijk als landelijk gebied ontwikkelen wij kleinschalige vastgoed-projecten op het gebied van bedrijfsgebouwen, waaronder turnkey-projecten.

In opdracht van of in samenwerking met derden, zoals gemeenten, realiseren wij nieuwbouw- en (her)ontwikkelingsprojecten op het gebied van bedrijfshuisvesting. Onze expertise ligt in het uitvoeren van kleine ontwikkelingsprojecten.

Wij streven naar het realiseren van een optimaal product. Een goed uitgedacht plan, de juiste locatie, sfeer en kwaliteit zijn voor ons bepalend voor een goed eindproduct. Gedurende alle stadia van het ontwikkelings- en bouwproces behouden wij een permanente betrokkenheid.

0 +
Gerealiseerde units
0 +
tevreden gebruikers
0
Betrouwbare partners
0
Jaar ervaring
0
Verschillende plaatsen

Waar wij voor staan en hoe wij dit realiseren

Ontwikkelen van en investeren in vastgoed vraagt in de huidige markt om creativiteit en durf. Elk project of specifieke fase in een project vraagt om een accent dat meer op de creativiteit, het proces, de planning of de financiën is gericht. Een locatie optimaal tot ontwikkeling brengen of sturing geven aan een project, met gevoel voor de omgeving en oog voor alle belangstellenden, dat is onze uitdaging.

We willen een goed product afleveren, waar u als klant tevreden over bent. Wij hechten dan ook veel waarde aan het constant bewaken en waar mogelijk verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en de door ons ontwikkelde producten.

De partners, waarmee we samenwerken, hebben we dan ook zorgvuldig gekozen vanwege de specifieke kennis en kunde, die zij inbrengen.

Wij staan voor betrouwbaarheid, goede kwaliteit en een flexibele instelling.

Vanaf het begin pakken wij een project aan met open vizier en veel creativiteit. Door het project in de initiatieffase van meerdere kanten te bekijken, met een scherpe blik op alle mogelijkheden, kunnen wij het maximale resultaat bereiken voor alle betrokkenen.

Wij werken samen met diverse deskundigen, die hun specifieke kennis en kunde inbrengen. Zo kan ons ingenieursbureau u helpen bij het ontwerpen van het gebouw, het tekenwerk, 3D-impressies en de benodigde berekeningen. We werken samen met een team van gemotiveerde vaklieden die van aanpakken weten. Hierdoor kan er snel, flexibel en vakkundig werk geleverd worden. Ook hebben wij contacten met makelaars die goed op de hoogte zijn van de regio’s waarin we werken.

We hanteren een open en directe vorm van communiceren. De persoonlijke benadering die ons bedrijf kenmerkt, uit zich dan ook in goed en direct overleg met overheden en andere belanghebbenden.

Meer informatie?