PROJECTEN

Bekijk hier de projecten die op dit moment in ontwikkeling, verkoop of uitvoering zijn

Luxmi BV ontwikkelt momenteel verschillende projecten op het gebied van bedrijfshuisvesting, waaronder turnkey-projecten. Ook doet Luxmi BV zaken met beleggers, die geïnteresseerd zijn in investeringen in commercieel vastgoed. Hier treft u een overzicht aan van de projecten die momenteel in ontwikkeling zijn en reeds ter verkoop aangeboden worden. Neem contact op voor de eventuele mogelijkheden voor de (ver)huur van projecten. Indien gewenst kunnen wij u adviseren over het ontwikkelen van bedrijfsvastgoed op uw eigen grond. Ook kunnen wij een ontwikkelingstraject voor u begeleiden. In een persoonlijk gesprek kunnen wij de mogelijkheden voor (her)ontwikkeling en onze eventuele begeleiding hiervan toelichten. Onze expertise zetten wij graag voor u in.

In ontwikkeling

Venlo

Terrein Groethofstraat straelseweg

We ontwikkelen een grondstuk van ca 2,5 ha gelegen tussen de Groethofstraat en de Straelseweg op industrieterrein “De Veegtes “ in Venlo. Hier worden meerdere bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd. Ook zijn er nog enkele kavels beschikbaar. Mocht u interesse hebben, neem gerust contact met ons op.

Venlo

Terrein Groethofstraat straelseweg

Naast de bedrijfsverzamelgebouwen zijn wij bezig met de ontwikkelingen van 10 levensloop bestendige twee onder een kap woningen op percelen van circa 400 m2. De prijs bedraagt €450.000 vrij op naam. Mocht u interesse hebben, neem gerust contact met ons op.

In verkoop

Venlo

Fase 5

Alle bedrijfsverzamelgebouwen van fase 5 zijn onder optie. Binnenkort start de verkoop van fase 6 en 7, dus neem gerust contact met ons op als u hier interesse in heeft.

Venlo

Klaver 14, Heierkerkweg

Een tweetal geschakelde bedrijfsverzamelgebouwen van totaal 17 units die allemaal verkocht zijn. Start bouw voorjaar/medio 2022.

Gloednieuw project

Stramproy

Units te koop of te huur vanaf 50 m2 voor €65.000 ex BTW vrij op naam.

Download onze brochure hieronder voor meer informatie over dit project.

In uitvoering

Venlo

Fase 3

Een bedrijfsverzamelgebouw met 13 units die allemaal verkocht zijn. Start bouw begin 2022.

Venlo

Fase 4

Een bedrijfsverzamelgebouw met 19 units die allemaal verkocht zijn. Start bouw begin 2022.

Meer informatie?